Termen URGENT la AFIR! Mai sunt disponibile 18 milioane EURO pentru fermieri

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) primește, până în 16 decembrie 2021, ora 16:00, cererile de finanțare pentru submăsura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor – pentru cultura toamnă 2020 și primăvară 2021 în sectorul vegetal și pentru polițele încheiate în anul 2021 în sectorul zootehnic”.

Bugetul total alocat pentru submăsura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor” sunt de 31,2 milioane de euro, din care mai sunt disponibile peste 18 milioane de euro, potrivit datelor oficiale de pe site-ul AFIR.

Până la această dată au fost depuse 7772 de cereri, în valoare totală de 15,4 milioane de euro.

Depunerea Cererilor de finanțare pentru submăsura 17.1, se face on-line pe site-ul AFIR, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului.

Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul Solicitantului aferent acestei submăsuri. Ghidurile solicitantului pentru fiecare submăsură se aprobă prin Ordin al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale și sunt publicate pe site-ul AFIR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Fermierilor cu strar vegetal care sunt la control și nu a ieșit stratul decât pe ici pe colo li se va livra subvenția în conturi până la crăciun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole