28 mai 2022 - 12:53

Uniunea Salvăm Țăranul Român lanseaza un apel manifest la proteste in toata tara

️Uniunea Salvăm Țăranul Român a lansat in urma cu scurt timp un apel manifest catre producatorii agricoli si liderii diverselor asociatii agricole, pentru a stabili un calendar de actiuni comune de protest fata de lipsa de actiune a guvernului si a deciziilor luate in ultima vreme, care nemultumeste atat producatorii cat si consumatorii din Romania. Iata continutul acestui apel, aflat in posesia redactiei Agro Tv:

„În urma discuțiilor și a dezbaterilor avute cu o mare parte din colegi pe subiectul închiderii piețelor agroalimentare din România am stabilit un calendar de acțiuni comune pentru perioada imediat următoare și anume în ziua de Miercuri 18 Noiembrie vom organiza o acțiune de protest și pichetare în Piața Victoriei în fața Guvernului României și poate chiar în cîteva orașe din țară. Menționez că acțiunea va fi una autorizată și va respecta toate regulile impuse de Starea de Alertă. Rog colegii să se mobilizeze și să fie alături de noi. Acțiunea și revendicările noastre vor fi incluse într-un material mai amplu și vor cuprinde un set de probleme și soluții pentru sectorul agricol în care activează Fermele mici, Fermele de Familie, Gospodăria Țărănească, etc. “Uniți Salvăm Țăranul Român”, “ Uniți vom fi mai puternici” , Uniți vom putea învinge”. Satul românesc trebuie să existe, satul românesc trebuie să se dezvolte, satul românesc trebuie susținut. Fermele de Familie din mediul Rural trebuie să aibă acces la Finanțare, trebuie promovate și integrate într-un lanț alimentar bazat pe principii sănătoase, pentru a deveni mai puternice și mai viabile din punct de vedere economic.❗️❗️❗️
18 Noiembrie 2020 – Țăranul Român vine la Împărăție.”

Uniunea Salvăm Țăranul Român

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.