Unde se vor înregistra cele mai mari temperaturi în cursul zilei de miercuri

 În zona montană, va ploua în aproape toate regiunile, în cursul după-amiezei.
dunarea
Vremea va fi normală în cursul zilei de miercuri. Temperatura maximă a aerului nu va depăși valoarea de 29 grade Celsius. Pe Litoral, se anunța un week-end perfect pentru distracție. Sâmbătă, acolo vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va suflă slab și moderat . Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 29 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.
Miercuri, vremea se va menține racoroasă, local, în regiunile vestice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în zonele montane și submontane, unde local se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării aceste fenomene își vor face apariția doar izolat. Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice, sud-estice și la munte.
La București, vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază, dar numai trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade. În schimb, în zona de munte cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza și noaptea, când, local vor fi averse și descărcări electrice, în majoritatea masivelor. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte, mai ales în cursul zilei. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. La mare, vremea se menține normală termic și în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole