Un tânăr a murit strivit de tractor

Accidentul s-a produs în județul Hunedoara, în comuna Ribita.
tractor-243431_1280
Sfârșit trafic pentru un tânăr de numai 20 de ani din satul Crișan, comuna Ribita, din județul Hunedoara. În timp ce se îndrepta către casă împreună cu părinții săi, având remorca tractorului plină cu lemne, tânărul n-a putut urca cu utilajul o pantă alunecoasă și s-a răsturnat la baza dealului.
“Soferul a fost prins și zdrobit sub tractor. Un echipaj al Serviciului de Ambulantă Brad și unul SMURD au intervenit la față locului. Tanărul a fost scos de sub tractor de părinti, insă el deja era intrat în stop cardio-respirator, după ce volanul vehiculului i-a apăsat puternic pe torace. Victimă a fost resuscitată aproape o oră, echipajul de prim ajutor aplicându-i masajul cardiac și ventilația mecanică însoțite de tratamentul medicamentos administrat de medicul Serviciului de Ambulantă Județean. Toate eforturile pompierilor și personalului medical au fost  insă fără succes. Cadavrul a fost preluat de medicină legală pentru efectuarea necropsiei”, informează Mesagerul Hunedorean.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole