UN SENATOR PROPUNE ÎNFIINȚAREA DE SUPERMARKETURI 100% ROMÂNEȘTI

Deputatul maramureșean Marius Sorin Bota, a venit cu ideea înființării unui supermarket 100% românesc.

Acesta a precizat că o astfel de investiție făcută de către români, pentru români, ar fi de bun augur atât din punct de vedere al producătorilor agricoli, procesatorilor și furnizorilor de produse românești, care ar avea unde să își vândă marfa în mod organizat și civilizat într-un mediu în care nu ar exista o concurență cu o anumită categorie de produse din străinătate, mai ieftine, însă mult mai slabe din punct de vedere calitativ. Consumatorii ar putea astfel beneficia de produse românești de calitate, proaspete și etice, susținând economia locală.

O altă propunere a sa se referă la posibilitatea ca în zilele de duminică, supermarketurile să fie închise. ”Cetățenii ar putea beneficia de o zi în care să desfășoare și alt tip de activități. Ar putea, spre exemplu, să facă un drum până la țară și să cumpere de la țărani un produs natural și proaspăt, să meargă la o pensiune, să viziteze o fermă, etc. Acest proiect ar putea fi unul benefic pentru atât pentru sănătatea fizică și psihică a românilor cât și pentru economia locală”, a precizat deputatul. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole