Un paznic de primărie, bătut în toiul nopții chiar de primarul comunei!

Să fii paznic de primărie și să fii atacat în timpul serviciului chiar de șeful instituției, asta chiar le întrece pe toate!

S-a întâmplat la Primăria Punișor, din județul Mehedinți, unde paznicul, un bărbat de 61 de ani, a fost bătut, în toiul nopții, chiar de primarul localității, aflat în stare de ebrietate, relatează Gazeta de Sud.

În noaptea de joi spre vineri, 13/14 martie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați de un bărbat de 61 ani, din Prunișor, că ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că apelantul, care asigura paza primăriei din comuna Prunișor, ar fi fost agresat fizic, în jurul orei 23:35, de un bărbat de 49 ani, care s-a dovedit a fi chiar primarul comunei.

Din relatările victimei, primarul, aflat în stare de ebrietate, și-ar fi lovit angajatul pe motiv că nu vrea să voteze cu el la următoarele alegeri locale, din 9 iunie.

Potrivit polițiștilor, paznicul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole