Un nou nume pentru functia de ministru al Agriculturii!

858

După ce întreaga presă a vehiculat mai multe nume posibile pentru a ocupa funcția de Ministru al Agriculturii, vestea zilei vine tot dinspre Partidul Național Liberal, acela care a fost desemnat să formeze noul guvern.

Astfel, potrivit ultimelor informații, acela care va fi propus pentru a ocupa fotoliul de ministru al Agriculturii va fi Vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputațlor, Nechita-Adrian Oros.

Absolvent al Facutății de Medicină Veterinară a Universității din Cluj, cu o amplă activitate de specialitate, Doctor în Medicină Veterinară și, ca urmare a pregătirii, Vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, domnul Oros este nominalizat pe lista premierului desemnat, Ludovic Orban.

Va rămâne să vedem cu toții dacă acesta va figura pe lista propusă a cabinetului Orban și, bineânțeles, va rămâne să vedem dacă guvernul Orban va fi validat de Parlamentul României.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult