UN DEPUTAT CERE PROTEJAREA FERMIERILOR DE CAMPANIILE DE DEZINFORMARE

Deputatul Florinel Stancu, a declarat  că fermierii români au nevoie de protecție în fața atacurilor provenite din afara țării.

Asistăm de ceva timp la un fenomen extrem de periculos ce are loc la adresa fermierilor români. Mă refer la dezinformările despre producția românească de carne, ouă sau legume. O dată la șase luni cineva lansează știri false despre fermierii din țara noastră și nu se găsește nimeni să le i-a apărarea, să dovedească rapid minciuna, să ceară sancțiuni dure pentru cei care dezinformează, a spus deputatul.

În continuare, Florinel Stancu a nominalizat câteva exemple de atacuri la adresa producției românești. În august, anul curent, după ce mai mulți retaileri din Olanda, Germania și Belgia au retras cantități însemnate de ouă de pe piața europeană pentru că a fost descoperit un nivel ridicat de fipronil, substanță interzisă în cazul animalelor destinate consumului uman, o oarecare revistă a implicat și țara noastră în scandal. Asta în condițiile în care noi nici măcar nu exportăm ouă în Uniunea Europeană. Vă dați seama ce absurditate. Am ajuns să fim țapul ispășitor al producătorilor care înșeală și ocolesc legislația europeană, a precizat deputatul din Dolj.

De asemenea, deputatul a făcut un apel către instituțiile abilitate ‘să intervină rapid cu dezmințiri și anchete când se petrec asemenea cazuri’.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole