Un deputat cere demisia ministrului Agriculturii

deputat_diaconuDeputatul Bogdan Diaconu a cerut, printr-un comunicat de presă, demisia ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, după ce acesta a desemnat firma Lactate Brădet ca fiind posibil vinovat de îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș.

„Solicit demisia ministrului Agriculturii Ca urmare a analizelor Institutului Cantacuzino care a stabilit că brânza de la firma Lactate Brădet nu a fost sursă îmbolnăvirii copiilor din județul Argeș, se impune demisia ministrului Agriculturii Achim Irimescu vinovat de a se antepronunțat în această cauză cu efecte dramatice pentru compania românească amintită.

Această culpabilizare a unei firme românești într-un moment tensionat a avut ca scop distrugerea acesteia, lucru care face parte din planul mai larg al Guvernului așa numit tehnocrat de a elibera piața românească de ultimele rămășițe de capital autohton pentru a face loc capitalului străin. În același scop au fost aruncate pe piață de către același ministru acuzații cu privire la legumele și fructele românești care ar fi otrăvite, spre deosebire de cele din UE!
Intenția ministrului Agriculturii de a ucide agricultura, producătorii și procesatorii români pentru a face loc produselor de import și companiilor străine este extrem de gravă și trebuie să se soldeze cel puțin cu demisia acestuia, dacă nu chiar și cu o cercetare penală. Este strigător la cer și inacceptabil ca un ministru al Agriculturii să își distrugă în mod deliberat și oficial agricultura din propria sa țară pentru a face loc produselor din import și companiilor străine!
Anunț cu această ocazie că sprijin transformarea Lactate Brădet într-o companie a tuturor românilor pe bază de subscripție publică și că voi cumpăra eu însumi acțiuni la această nouă companie pentru că trebuie să încurajăm și să salvăm tot ce mai este românesc în România!”, se arată în mesajul deputatului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Eu mai multe reportaje la tv am vazut in care d-l ministru Irimescu recomanda produsele romanesti si le sustine pe piata romanesca ,bineanteles sa fie de calitate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole