Un copil de 4 ani a dat foc unui depozit de furaje

Incediul a izbucnit pe fondul faptului că micuțul a fost lăsat nesupravegheat în gospodărie.
incendiudormarunt
Pompierii din Lehliu Gară au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incediu ce a avut loc la un depozit de plante furajere din comuna Dor Mărunt, din județul Călărași. La sosirea echipajelor, incediul se manifesta violent și s-ar fi putut extinde la întreaga gospodărie.
Proprietara, o femeie în vârstă de 30 de ani, a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând însă internarea. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pompierii militari au tras concluzia că incediul a fost provocat de copilul în vârstă de patru ani al proprietarei. Acesta a fost lăsat nesupravegheat prin curte, s-a jucat cu un chibrit și a reușit să dea foc depozitului de plante furajere în care se găseau trei tone de trifoi și 150 de snopi de coceni. Paguba se situează în jurul valorii de 1.500 de lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole