Un cioban ajuns la capatul puterilor da de pamant cu clasa politica!

Discursul unui cioban despe politicienii români a ajuns viral pe rețelele de socializare, mii de oameni distribuint cuvintele rostite de oier. Acesta este nemulțumit de starea în care a ajuns agricultura românească, dar nu numai, și și-a făcut publice opiniile cu privire la cei responsabili pentru situația în care am ajuns, într-un video postat pe Facebook.

„Țara românească a creat tot felul de OPC-uri, vama, DVS-uri, Poliția economică. Băi, fraților, le spun așa, să dea un avertisment, două, trei, pentru că multe firme dau faliment și ne ducem de răpâ, măi, fraților. Vreau să vă spun că în țara noastră ne mănâncă câinii, mistreții, urșii.

S-au dus toți. Tineretul s-a dus, au rămas bătrânii. În loc să faceți pentru tineret…Dați lapte praf la copii. Să aducem pe piață marfa noastră. Ce faceți, băi? Trebuie să gândim o dată, nu de zece ori.

Trebuie să vă gândiți că noi vă ținem, cu mâinile astea două. Muncim și vă ținem pe voi și voi vă bateți joc de noi. Și voi, bugetarii, nu știți decât să dați amenzi ca să fiți șefi.

Nu știți să trăiți. Noi avem marfă bună, ieftină, și vă duceți și cumpărați de la magazine toate lucrurile. Gândiți-vă la copiii voștri, la țara voastră. Toate pământurile au umplut mărăcini”, a spus ciobanul.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult