UN BĂRBAT A FOST ATACAT DE VIESPI, ÎN RETEZAT

Un bărbat de 37 de ani, care a fost muşcat de viespi pe o potecă din Masivul Retezat şi a acuzat o formă de alergie la veninul acestor insecte, a fost salvat miercuri de echipe ale Salvamont Hunedoara care au plecat în ajutorul victimei pentru a-i acorda primele îngrijiri impuse de asemenea situaţii.

“Bărbatul prezenta simptomele unei alergii la înţepătura de viespe. Echipe ale salvamontiştilor din zonele Poiana Pelegii şi Lacul Bucura l-au preluat de pe un traseu situat între Poiana Pelegii şi Lacul Bucura şi l-au transportat spre barajul Gura Apei, până în locul unde poate urca o ambulanţă”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Potrivit acestuia, acţiunea este în derulare, dar îngreunată de faptul că accesul autovehiculelor spre Gura Apei este dificil din cauza mai multor copaci care sunt căzuţi pe drum, în urma unei furtuni care s-a abătut miercuri dimineaţa asupra zonei.

Imediat ce va fi predat echipajului de la ambulanţă, bărbatul va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În ultimele patru zile, salvamontiştii din Retezat s-au confruntat cu alte două situaţii de criză, după ce un cioban şi un student au fost muşcaţi de vipere

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult