Un bărbat care cultiva cannabis pentru comercializare, „recoltat” de DIICOT

Un bărbat care cultiva cannabis, în vederea comercializării, pe raza unei comune din judeţul Călăraşi, a fost reţinut de procurorii DIICOT şi va fi prezentat, sâmbătă, Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, informează AGERPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, anchetatorii au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Călăraşi şi a municipiului Bucureşti, în urma cărora au fost ridicate 35 de plante de cannabis, 46 de kilograme de tulpini cu inflorescenţe puse la uscat, precum şi suma de 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor, un bărbat a fost reţinut pentru cultivare şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea comercializării.

Bărbatul va fi prezentat, sâmbătă, Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călăraşi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole