Un antreprenor cu suflet mare ajuta batranii aflati in autoizolare

În plină stare de urgență, managerul unei firme de producție și panificație din Mărăcineni, județul Argeș, oferă sprijin celor aflați în nevoie. Metoda aleasă a fost aceea ca distribuitorii de pâine, cei care bat județul în lung și în lat, să ajungă la oamenii în vârstă sau bolnavi care nu au aparținători,  dar au găsit și metoda de a dona prin intermediul vecinilor produse de panificație celor izolați la domiciliu.

Pe de altă parte au oferit gratuit și făină sau drojdie la cerere, produse de maximă necesitate, deficitare în comerț, iar partea și mai bună este aceea că și în viitor astfel de acțiuni vor continua, pe toată perioada stării de urgență, a declarat pentru AGRO TV Constantin Zaharia, directorul societății.

O altă componentă importantă în această perioadă este cea legată de prețul produselor, știut fiind faptul că în vreme de criză, pentru cele deficitare trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar, însă produsele de la Mărăcineni îți vor păstra prețul, cu atât mai mult cu cât cel practicat este unul de producător. Totul în contextul în care, în această perioadă de pandemie, măsurile de protecție ale angajaților, dar și cele impuse de normele sanitar veterinare trebuie aplicate și respectate cu o și mai mare rigurozitate, iar mănușile de unică folosință și măștile devin foarte greu de găsit și în unele cazuri acestea și au triplat prețul.

Managerul firmei de la Mărăcineni îndeamnă oamenii de afaceri să folosească oportunitățile oferite de Campania ”AGRO TV te ascultă! AGRO TV e vocea ta!” și să formeze o echipă în această perioadă dificilă, pentru că oamenii din zona rurală trebuie ajutați să depășească cu bine situația actuală. 

Responsabilitatea și efortul comun în lupta cu Coronavirusul, fie că vorbim despre măsurile de autoprotecție sau de respectarea recomandărilor generale venite de la specialiști, pot să ne fie folositoare în prevenția răspândirii bolii, astfel încât să ne păstrăm sănătatea noastră și a celor din jurul nostru, a mai adăugat Constantin Zaharia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole