UN ANGAJAT AL APIA A FOST GĂSIT MORT CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTEA ÎNCHIDERII CAMPANIEI ÎN CARE SE POT DEPUNE CERERI PENTRU SUBVENȚIE

Ioan Galea, in varsta de 41 de ani, angajat al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura, a murit in somn.

Saptamana trecuta, Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, se batea cu pumnul in piept ca angajatii Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura vor lucra peste program, ba chiar vor merge la birou si in weekend, numai sa fie primite cat mai multe cereri pentru subventie pana la 15 mai.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Din pacate, ritmul dictat de la Bucuresti pare sa fi facut victime. Potrivit site-ului specialarad.ro, „inspectorul Ioan Galea, de la APIA Chișineu Criș, a încetat din viață la doar 41 de ani. Colegii săi și toți cei care l-au cunoscut sunt șocați de vestea trecerii sale în neființă. S-a întâmplat brusc, mult prea brusc. Apropiați ai inspectorului Ioan Galea spun că acesta a murit în somn, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nu știau să spună dacă Ioan Galea era cunoscut ca fiind cu probleme cardiace, dar se pare că aceasta a fost cauza decesului. Unii pun această dramă și pe seama programului de lucru. În ultimele weekenduri, la APIA s-a lucrat și în weekenduri, ceea ce ar fi putut duce la o suprasolicitare”, scrie publicatia din vestul tarii.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Potrivit medicilor, prima cauza unui infarct o reprezinta epuizarea fizica. Tot saptamana trecuta, Phil Hogan, comisar european pentru probleme de agricultura, a anuntat ca orice tara din Uniunea Europeana poate prelungi termenul pana la care se pot depune cererile pentru subventie cu 30 de zile, dar autoritatile de la Bucuresti nu au anuntat pana acum nimic in mod oficial.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole