UN ADOLESCENT S-A ÎNECAT ÎNTR-UN CANAL DE IRIGAȚII

Un adolescent de 15 ani s-a înecat, miercuri, într-un canal de irigaţii din judeţul Buzău, unde se afla la scăldat cu mai mulţi prieteni, care au sunat la 112 când au văzut că băiatul nu mai iese la suprafaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu, băiatul de 15 ani se afla la scăldat alături de mai mulţi copii, la un canal de irigaţii situat între localităţile Dulbanu şi Glodeanu Sărat.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

La un moment dat, adolescentul nu a mai ieşit la suprafaţă, iar un prieten a sunat la 112 cerând ajutorul pompierilor.
La faţa locului s-au deplasat două autospeciale şi o barcă de la Detaşamentul de Pompieri Urziceni, precum şi o autospecială şi o barcă de la ISU Buzău, dar şi o ambulanţă.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

”Având în vedere că apa nu este curgătoare iar copiii au indicat exact locul în care înota minorul de 15 ani, pompierii au reuşit să găsească foarte repede copilul. Din păcate, acesta a fost declarat decedat în urma manevrelor de resuscitare făcute fără succes. Este prima persoană din Buzău care se îneacă la scăldat în acest sezon cald”, a declarat Creţu.
Trupul copilului a fi dus la morgă pentru necropsie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole