Ultima zi pentru cererea APIA! Fermierii riscă EXCLUDEREA de la plată

Fermierii care vor să primească subvențiile plătite de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), aferente anului 2022, mai au timp să depună cererea doar până vineri, 10 iunie 2022.

Perioada de depunere a cererilor unice de plată fără penalități pentru subvențiile aferente anului 2022 s-a încheiat la data de 16 mai, însă fermierii mai pot să depună cereri până la data de 10 iunie, cu o penalizare de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Fermierii care nu depun cererile până la data de 10 iunie vor fi excluși de la plată. ”Solicitările depuse după data de 10 iunie 2022 sunt inadmisibile, iar beneficiarului nu i se acordă niciun fel de plată sau de sprijin”, transmit reprezentanții APIA.

De asemenea, fermierii care vor să aducă anumite modificări la cererile de plată pot face acest lucru tot până la data de 10 iunie.

Potrivit datelor publicate de APIA, în perioada 01 martie – 16 mai 2022, au fost depuse 778.552 cereri unice de plată pentru o suprafață de 9.902.113 hectare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole