ULTIMĂ ORĂ! S-a dat startul la plățile pentru legumicultori. Cine primește 1.000 de EURO

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a început plățile pentru legumicultorii care s-au înscris în programul pentru susținerea producției de legume în spații protejate, ciclul II de producție. 

Potrivit lui Florin Ciobanu, consilier personal al ministrului Petre Daea, s-au efectuat deja plățile pentru peste 4.000 de beneficiari, urmând ca restul să fie autorizați la plată în cursul zilelor următoare.

”Veste bună pentru legumicultorii eligibili la ciclul II. Direcția pentru Agricultură Județeană Olt a făcut azi plățile pentru primii 4.000 de beneficiari. 1.000 euro/dosar. Diferența de aproximativ 1550 beneficiari vor intra la plată, zilele următoare”, a precizat Florin Ciobanu.

Potrivit acestuia, ministerul își dorește să încheie plățile pentru programul tomata, programul usturoiul programul pentru struguri de masă până la sfârșitul anului, astfel că plățile vor continua și între Crăciun și Anul Nou.

Pentru Ciclul II de producție, valoarea maximă a sprijinului financiar pentru legumicultori este de 1.000 euro/1.000 mp. Culturile incluse în program au fost: tomate, ardei gras, ardei lung-capia, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac, ceapă verde.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole