ULTIMA ORA Promisiunile prim-ministrului Ludovic Orban pentru fermierii romani

Premierul Ludovic Orban a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii Alianţei pentru Agricultură şi Cooperare, în care au discutat despre măsuri de sprijin pentru combaterea efectelor secetei, care a afectat culturile agricole în acest an.

„Pentru susţinerea agricultorilor afectaţi de secetă, dar şi pentru stimularea micilor producători să lucreze terenurile agricole, este nevoie, pe termen lung, de reabilitarea infrastructurii de irigaţii, iar unul dintre obiectivele Guvernului în acest sens este construirea Canalului Siret – Bărăgan. De altfel, Guvernul şi-a propus, prin Planul Naţional de Investiţii de Relansare Economică, investiţii de peste 400 milioane euro în agricultură şi industria agro-alimentară, în următorii ani”, precizează Guvernul pe Facebook.

 

Potrivit sursei citate, reprezentanţii agricultorilor au mai discutat cu premierul despre soluţii privind debirocratizarea şi simplificarea procedurilor la nivelul administraţiei publice.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, şi ministru Agriculturii, Adrian Oros.

Ionel Arion – președinte Pro Agro, și Alina Crețu – director executiv APPR, doi dintre reprezentanții fermierilor la discuțiile de astăzi cu prim-ministrul Ludovic Orban, vor fi prezenți în această seară în studiourile AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport” moderată de Ovidiu Ghinea și vă vor spune toate detaliile acestei întrevederi.

Așadar, începând cu ora 20:00, fiți cu ochii pe AGRO TV.

Premierul Ludovic Orban a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanții Alianței pentru Agricultură și…

Publicată de Guvernul României pe Joi, 2 iulie 2020

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole