ULTIMĂ ORĂ Incendiu puternic de vegetație la Iași! Flăcările se apropie de casele oamenilor

Un nou incendiu de vegetație a izbucnit în urmă cu puțin timp în județul Iași, în localitatea Dumbrava, comuna Ciurea. Din primele informații obținute de jurnaliștii locali, flăcările au mistuit deja câteva hectare de stuf, iar pompierii se luptă să le stingă pentru a nu ajunge la casele din apropiere.

Fumul este dens și se deplasează spre oraș, din cauza vântului, iar mai multe autospeciale de intervenție și stingere s-au deplasat la fața locului, deoarece flăcările au devenit din ce în ce mai puternice.

Autoritățile fac apel către toți fermierii și deținătorii de terenuri să nu dea foc la vegetație, această practică fiind interzisă și deosebit de periculoasă. Agenție de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a reiterat de curând politica de toleranță zero pentru astfel de practici, iar fermierii care le aplică vor fi sancționați.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole