ULTIMĂ ORĂ: Fermierii români ies din nou la proteste! Unde și când se întâmplă

Fermierii români se pregătesc să iasă din nou la proteste! Potrivit informațiilor care circulă pe grupurile de fermieri, un protest spontan ar urma să aibă loc mâine, 15 aprilie, începând cu orele 11:00.

Potrivit informațiilor de la acest moment, ceea ce îi nemulțumește pe fermieri de această dată este Sistemul Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor. După multe dezbateri în ultima perioadă pe această temă, se pare că reprezentanții autorității care administrează acest sistem și fermierii contestatari nu au ajuns la un consens.

Unii dintre fermieri susțin că acest sistem ar conduce la reducerea cantității de precipitații din anumite zone. Astfel, aceștia vor merge să protesteze chiar la una dintre stațiile de lansare a rachetelor antigrindină, la Vârfurile, în apropiere de Ploiești.

Subiectul va fi dezbătut în ediția de mâine, 15 aprilie, a emisiunii ”Agricultura la Raport”. Începând cu ora 20:00, fiți cu ochii pe AGRO TV pentru reacții și imagini de la fața locului!

 

Articol în curs de actualizare…

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Oare nu le este rușine?! Protestează ptr orice, da mergeți la țară sa le prezentați averile colosale dobândite de pe terenul țăranilor amărâți și din subvenții despăgubiri de secetă rambursări de tva subvenții la motorina la suprafață tot felul de facilități și beneficii din bugetul statului. Dar dacă țăranii ar pune pe furci topoare coase sa meargă la poartă fermierilor sa își ceara drepturile sa le fie plătite arenda cum trebuie. Au jepanele lor de sute de mii de euro bucata vile de miloane de euro oare ce nu le mai ajunge. Subvențiile trebuie acordate doar după criterii stricte de performanță de productivitate de gradul de angajare. Sunt fermieri cu peste 500 de ha subvenționate și nu au măcar un contact de muncă. Da când nu ploau și statul le oferea despăgubiri de secetă Cash direct in contul lor bani care nu ajung în agricultură în irigații ci direct in buzunarul mafioților vânători de subvenții și beneficii din bugetul statului. Agricultura este măcinată de evaziune fiscală și muncă la negru sa se facă permanent controale pe teren.

  2. Bai Luis tu ești mai prost decât prevede legea,apoi dute și tu și vezi cum se câștigă banii din pământ iar după aia vorbește, tot felul de gunoaie își dau cu presupusul în comentarii.

    • Vb în dreptul tău, suntem o țară liberă și avem dreptul la opinie cum ești tu un rozator de subvenții și beneficii din bugetul statului asa sunteți toți, niște mafioți vânători de subvenții și beneficii din bugetul statului evazionisti și stăpâni de sclavi zilieri prost plătiți la negru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole