Cereri Unice de Plată – Anunțul de ULTIMA ORĂ al APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că, în perioada 1 – 22 martie 2022, au fost depuse 215.378 cereri unice de plată pentru o suprafață de 1.093.251,12 hectare, se arată într-un comunicat al instituției remis miercuri presei.

În conformitate cu prevederile OMADR nr.46/25.02.2022, APIA primește Cereri Unice de Plată până la 16 mai 2022, dată la care se încheie campania de depunere pentru anul în curs.

Completarea Cererilor unice de plată se realizează accesând site-ul APIA www.apia.org.ro, respectiv link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat prin butonul Asistență.

„Reamintim fermierilor că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafețe de teren în diferite localități sau județe. De asemenea, începând din acest an fermierii pot semna cererea de plată folosind semnătura electronica”, se precizează în comunicatul APIA.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, hărțile și listele cu UAT-urile eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate pe site-ul APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole