Turiştii, atraşi în Covasna cu meşteşugari, conace şi experienţe de neuitat

cetate_covasnaAsociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a lansat website-ul de promovare turistică a județului Covasna — www.ViziteazaCovasna.ro precum și câteva pachete turistice destinate celor ce vor să exploreze potențialul turistic al județului.
Covasna are peste 160 de conace și castele, unele intrate în circuitul turistic ca hoteluri, pensiuni sau muzee, iar altele urmând a fi restaurate, atât din inițiative private, cât și de către Consiliul Județean Covasna. În plus, Covasna are nu mai puțin de 1000 de izvoare de ape minerale, cu proprietăți curative, folosite în cadrul zonelor de relaxare și SPA din hotelurile din județ.
Pachetele turistice conturate de Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna includ vizite la meșteșugari, excursii în natură, cursuri de echitație, mese cu preparate tradiționale din Transilvania sau activități de aventură, în funcție de preferințele celor care aleg să viziteze ținutul Conacelor.
Evenimentul de lansare a site-ului turistic al județului Covasna și de prezentare a pachetelor turistice s-a desfășurat în București, la Institutul Maghiar, la eveniment fiind prezenți și meșteșugari din județ care vor putea fi vizitați de către turiști, vizitele fiind incluse în pachetele turistice lansate.
‘Deși turismul aduce județului Covasna mai mult decât media națională, noi ne dorim totuși locul pe care merităm să-l avem. Stăm pe o comoară în Covasna și vrem să o exploatăm tot mai bine, iar pentru asta avem nevoie de curiozitatea dumneavoastră’, a declarat Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole