TURCANA, REGINA MUNTILOR

Sarbatoarea Crescatorilor de Ovine “Turcana – Regina Muntilor” s-a bucurat si anul acesta de prezenta unui numar foarte mare de fermieri, iar platoul de la marginea satului Costesti din judetul Hunedoara s-a dovedit neincapator. De la eveniment nu au lipsit nici oficialitatile locale si mai ales central.

“Țurcana – Regina Munților” a devenit deja o traditie pentru iubitorii de ovine, fiind deja la a XIII-a editie. Numarul foarte mare de hunedoreni si nu numai, dovedeste ca an de an, acestia asteapta cu nerabdare ultima duminica din septembrie pentru a vedea cele mai frumoase turcane, dar si pentru a fi prezenti la spectacolul folcloric dedicat lor de la care sunt nelipsiti interpretii de renume din tara noastra. Evenimentul este organizat de Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Ovine „Dacia” si care poarta semnatura celui mai mare crescator de oi din Romania, Dumitru Andreșoi.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult