TRELLEBORG 900/65R46 – ANVELOPA URIAȘĂ DIN DEPOZITUL CAR GROUP

Trelleborg 900/65R46 este anvelopa uriașă din depozitul CAR Group – compania care deține cea mai mare suprafață ce adăpostește cauciucuri agricole și industriale în România.

La cei peste 2 metri înălțime, anvelopa poate adăposti un om în toată firea și pe timp de ploaie și când e soare puternic. Pe câmp, însă, este foarte prietenoasă cu solul. Ori acest lucru este foarte important, având în vedere că guma este destinată unora dintre cele mai puternice utilaje.

Anvelopa pusă în vânzare de CAR Group este din modelul Blue Tire, tubeless, și a fost produsă în Italia. Cauciucul este destinat tractoarelor cu peste 350 de cai putere și suportă o presiune maximă de 3,5 atmosfere. Presiunea minimă recomandată este de 2,5 atmosfere.

Gigantul 900/65R46, după cum arată chiar producătorul, se mândrește cu un design de tracțiune optimizat, având cea mai lată amprentă la sol de pe piață. Agricultorii cu state vechi în domeniu știu că acest lucru asigură o distribuire optimă a presiunii, benefică pentru sol.

Dacă sunteți în căutarea unui cauciuc Trelleborg 900/65R46, puteți cere oferta CAR Group. Asta cu atât mai mult cu cât toate anvelopele pe care le comercializează (agricole, industriale, de camion sau auto) pleacă din depozitul CAR Group cu garanție pe bune.

Trelleborg 900/65R46 — anvelopa uriașă din depozitul CAR Group — vine cu o garanție de 2 ani, cu livrare asigurată în orice județ al țării, dar și cu multe alte beneficii. O confirmă mulți alți români care și-au echipat utilajele agricole și industriale de la cel mai mare depozit de cauciucuri din România, situat în Maramureș.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult