TREI MOTIVE PENTRU CARE AI NEVOIE DE ADAPATOARE SI IESLE PENTRU PASUNE

Vara este anotimpul preferat al animalelor, precum vacile de carne, care stau pe pasune. Ele adora libertatea si iarba proaspata. 

Superfarmland recomanda calitatea adapatorilor pentru vaci.  Este ideal daca se pune o adapatoare de pasune, si o iesle pentru furaje, pentru ca animalele sa fie fericite si sanatoase.

  • Hidratare si hranire

Hidratarea si hranirea sunt esentiale pentru sanatate, iar acest aspect nu se aplica numai in cazul nostru, al oamenilor. Daca esti fermier, atunci mai mult ca sigur stii cat este de important ca animalelor sa li se asigure cantitatile necesare de apa zi de zi. 

Consumul de lichide in cazul acestora insa trebuie realizat in conditii specifice, care sa le permita sa bea apa ori de cate ori este necesar. Cel putin o ferma moderna ar trebui sa aiba deja in dotare adapatori pasune pentru vaci sau orice alte animale adaposteste. 

iesle

Este esential sa se inzestrese pasunile cu adapatori specifice, si cu iesle pentru furaje. 

Recomandam, ca iesle pentru pasune, ieslea pentru bovine, cu 12 locuri de hranire. 

Aceasta este fabricata din otel zincat termic, cu deschidere completa pe o parte pentru introducerea fanului. Bovinele se pot hrani usor, fara a se rani, iar pierderile de furaj scad enorm.

 

  • Sursa de apa

Modalitatile de asigurare a sursei de apa sunt multe, dar la ora actuala, cand la noi in tara  majoritatea surselor de apa sunt poluate iar apa trebuie tratata, este obligatoriu sa se tina cont de sursa de apa. 

adapatoare

Unde sursa de apa si configuratia terenului permite, cea mai practica modalitate este plasarea unei adapatori pentru pasune, care se poate racorda la sursa de apa din retea. 

Acest tip de adapatori au avantajul ca efortul depus de om este redus considerabil, deoarece este automata.

La noi in tara practica pasunatului este des intalnita, insa utilitatile de pe pasuni lasa de dorit.

Este ideal daca pe pajistile mai indepartate de ferma, la distante mai mari de 3-4 km, unele animale raman in permanent pe pasune, si sunt necesare utilitati precum: iesle de furajare, adapatoare de pasune, platforma de muls mobila, s.a.

Super Farm Land  dispune de solutii optime pentru toate tipurile de nevoi pe care orice femier le poate intalni. Prin calitatea modului de ingrijire a animalelor se va cunoaste si productia, intrucat nu mai este o noutate faptul ca animalele stresate nu vor oferi aceeasi calitate a hranei, a produselor. 

  • Usurinta in folosire

Precum si in viata umana hrana si apa sunt de baza in fiecare zi, in cazul animalelor ritualul acesta implica si o serie de necesitati, produse ce deservesc acestui scop. Gama de adapatori vaci si hranitori puse la dispozitie in cadrul magazinului nostru online www.superfarmland.com este de interes in acest scop, oferind varietatea de tipuri de produse si multumind orice animal. 

Adapatorile definesc locul exact din care vacile se pot hidrata, acestea se obisnuiesc si astfel un ritual in acest sens scuteste pe fermier de insistente de fiecare data. 

Adapatorile spentru vaci destinate a fi instalate pe pasune, mai ales in perioada de vara cand vacile sunt la pasunat in fiecare zi, au un volum mai mare de apa, sunt mai generoase in dimensiuni si  pentru ca sunt expuse temperaturilor mari si a radiatiilor UV au un strat protector ce le face rezistente. 

Superfarmland se preocupa atat de calitatea produselor, cat si de varietatea lor. Pentru animale adapate corespunzator, dotarea cu astfel de produse este esentiala. Cei interesati vor gasi toata lista de optiuni in cadrul paginii superfarmland.com. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole