15 mai 2021 - 00:15

Tragedie! Fermier in stare grava la spital, dupa ce a fost strivit de un utilaj

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Pleşoiu este în stare foarte gravă la spital după ce fost prins sub un motostivuitor, în timp ce încerca să încarce un utilaj agricol într-o remorcă. Accidentul s-a petrecut în incinta fostului CAP din satul Doba.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul încerca să încarce un utilaj agricol într-o remorcă, dar a pierdut de sub control motostivutorul din cauza solului accidentat. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Olt şi transportat la Spitalul Slatina.

„A fost prins de lama motostivuitorului. Era în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav, cu fractură de calotă craniană, cu dilacerare cerebrală. A fost intubat şi dus la UPU Slatina. Sunt şanse minime de supravieţurie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Dragoş Toader.
 
Ulterior, pacientul a fost transportat la Spitalul Craiova.
 
Bărbatul în vârstă de 43 de ani este un fermier din comuna Pleşoiu, care deţine o asociaţie a producătorilor agricoli.
 
Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt a deschis o anchetă în acest caz.
 
„O persoană de 43 de ani s-a răsturnat cu stivutorul în timp ce transporta un utilaj agricol, pe un teren denivelat. A fost prins sub stivuitor”, a declarat Cristian Stanciu, din cadrul ITM Olt