Un tren cu cereale a dat peste cap traficul feroviar

Traficul feroviar este blocat după ce un tren privat încărcat cu cereale a deraiat, pe traseul Craiova – Caracal. 

Conform digi24.ro traficul feroviar a fost restricţionat de la miezul nopții (15 spre 16 ianuarie) pe traseul Craiova – Caracal, din cauza unui incident feroviar în care este implicat un tren privat de marfă (cereale). La intrarea în staţia CF Leu, peste macaze, 9 vagoane din compunerea unui tren privat de de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat.

„O parte din trenurile cu tranzit pe ruta Caracal – Craiova (precum trenurile internaționale, trenurile ce au în compunere vagoane de dormit și cușetă) sunt direcționate pe ruta ocolitoare Caracal – Piatra Olt – Craiova. Pentru celelalte trenuri, fie este asigurată transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, între stațiile Craiova și Caracal și retur de către managerul infrastructurii feroviare –CFR SA, fie au suprimată temporar circulația, călătorii fiind preluați de celelalte trenuri aflate în circulație”, informează CFR. 

Sursă poză: digi24.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole