Tractor răsturnat pe autostradă de o mașină de poliție!

După o urmărire ca în filme pe autostradă, un tractor s-a răsturnat în urma coliziunii cu una dintre mașinile de poliție care încercau să îl oprească.

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Surrey, în provincia canadiană Columbia Britanică, relatează postul de televiziune CBC.

Potrivit reprezentanților Poliției Regale Canadiene (RCMP) spun că membrii Patrulei de Autostrăzi (Highway Patrol) au intervenit după un apel de serviciu primit în jurul orei locale 12:35, în care se reclama că un tractor „posibil implicat într-un protest” încurcă circulația pe Autostrada 1.

Polițiștii „au încercat să oprească tractorul, ceea ce a dus la o coliziune inițială când utilajul a lovit un vehicul de poliție”, a declarat sergentul Duane Honeyman. „Incidentul s-a încheiat când tractorul s-a răsturnat în timp ce încerca să pătrundă pe rampa de pe Autostrada 1 spre vest”, a continuat acesta.

Reprezentanții RCMP au transmis că persoana care conducea utilajul a fost arestată și transportată la spital pentru îngrijiri, însă au refuzat să dea detalii despre natura protestului în care ar fi putut fi implicată.

FOTO: Captură imagini CBC

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole