Totul despre fonduri europene, marți seara, de la ora 20, la Agro TV

30

Ovidiu Ghinea, realizatorul emisiunii Agricultura la Raport, va avea astăzi doi invitați de seamă.

wp_20161011_21_03_20_pro

George Turtoi și Virgil Găman, ambii consultanți în fonduri europene, vor lua parte, marți seara, de la ora 20:00, în direct la Agro TV, la emisiunea Agricultua la Raport. Cu acest prilej, telespectatorii pot intra în direct cu cei din platou la numărul de telefon 031.405.28.00 sau prin Skype, la adresa Agro TV.

Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Pentru că în mediul rural plușul de valoare poate fi adus foarte ușor prin obținerea de credite nerambursabile, Ovidiu Ghinea și-a propus ca săptămânal să aducă în platoul Agro TV specialiști în accesarea de fonduri europene. Scopul realizatorului este acela de a obține pentru telespectatori informații cât mai utile pentru dezvoltarea agriculturii din România. Echipa redacțională a emisiunii poate fi contactată și la adresă https://www.facebook.com/AgriculturaLaRaport/.

Citește și
1 Comentariu
  1. Radu Georgiana spune

    Ma numesc Radu Georgiana din Slatioara Olt am 25 de ani si sunt beneficiar a 7 cap bovine holstain prin program minimis, cum pot accesa programu de Instalarea tinerilor fermieri, pentru a mari efectivul de animale.

Cmentariile sunt închise