Totul despre fonduri europene, marți seara, de la ora 20, la Agro TV

Ovidiu Ghinea, realizatorul emisiunii Agricultura la Raport, va avea astăzi doi invitați de seamă.
wp_20161011_21_03_20_pro
George Turtoi și Virgil Găman, ambii consultanți în fonduri europene, vor lua parte, marți seara, de la ora 20:00, în direct la Agro TV, la emisiunea Agricultua la Raport. Cu acest prilej, telespectatorii pot intra în direct cu cei din platou la numărul de telefon 031.405.28.00 sau prin Skype, la adresa Agro TV.
Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Pentru că în mediul rural plușul de valoare poate fi adus foarte ușor prin obținerea de credite nerambursabile, Ovidiu Ghinea și-a propus ca săptămânal să aducă în platoul Agro TV specialiști în accesarea de fonduri europene. Scopul realizatorului este acela de a obține pentru telespectatori informații cât mai utile pentru dezvoltarea agriculturii din România. Echipa redacțională a emisiunii poate fi contactată și la adresă https://www.facebook.com/AgriculturaLaRaport/.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Fata mea doreste sa infiinteze o ferma pomicola are 9000 de so, pentru a obtine punctajul necesar, poate sa foloseasca ? diploma Facultatii de Stiinte ale Naturii si stiinte agricole Universitatea Ovidius Constanta – specializarea Ecologia si protectia mediului.
    Multumesc

  2. Buna seara ! Ma numesc Dolanescu Raluca, din jud Dambovita, comuna Persinari si am accesat si eu masura 6.1. si consultantul mi-a trecut in proiect instalatie de erbicidat. Eu mai am o instalatie de erbicidat, si as dori sa cumpar un alt utilaj agicol pentru tractor, precum un disc.As putea sa cumpar alt utilaj ?

  3. Buna seara , ma numesc Mirela sunt din zona Tecuciului , lucrez 17 ha teren arabil , sunt inregistrata de 1 an la Apia , persoana fizica . Doresc sa achizitionez un tractor , cum as putea ?

  4. Ma numesc Gabriela Neagoe. Sunt din jud. Covasana si detinem, impreuna cu sotul meu, o casa la rosu in com. Barcani pe care am dorii sa o transformam in pensiune agroturistica. Sotul meu este inscris ca si fermier la APIA da pentru un proiect pe masura 6.2 eu as merge cu punctaj maxim la studii avand un master in agroturism si alimentatie publica si facultate in inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala. Pot infiinta o Intreprindere Familiala pe numele meu si sa depun proiectul eu in numele meu la AFIR? Nu as avea supriza ca proiectul este respins tocmai ca nu eu am RO la APIA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole