16 mai 2022 - 14:08

TOPIREA BRUSCA A ZAPEZILOR CREEAZA PROBLEME IN MULTE LOCALITATI

Mai multe zone din judeţul Teleorman au fost inundate în ultimele ore, din cauza precipitaţiilor şi în urma topirii zăpezii, în unele locuri nivelul apei ajungând la 40 de centimetri. Afectate de indundaţii sunt zeci de gospodării, dar şi drumul european 70, unde se circulă cu dificultate din cauza apei care s-a strâns pe carosabil. باريس سان جيرمان التأسيس

Zeci de pompieri au intervenit în ultimele ore, în mai multe zone din judeţul Teleorman pentru evacuarea apei acumulate în curţi, case şi pe drumuri, în urma ploilor şi a topirii zăpezii.

Astfel, conform datelor furnizate de ISU Teleorman, una dintre localităţile afectate este Drăgăneşti Vlaşca, unde drumul european 70 este inundat pe o porţiune de aproximativ o sută de metri, iar drumul judeţean 503 este inundat pe un tronson cu o lungime de 200 de metri, unde apa ajunge la 40 de centimetri.  Pe ambele tronsoane de drum se circulă cu dificultate. În aceeaşi zonă, a fost inundată o piaţă şi apa s-a adunat pe mai multe porţiuni de drum local. لعبه كنكر În satele Comoara, Văceni şi Vlaşca, 17 curţi şi trei case au fost inundate.

inundatii 2

De asemenea,  circulaţia feroviară se desfăşoară cu restricţii de viteză joi dimineaţă, pe sectorul de cale ferată 903, Videle – Giurgiu, între staţiile Târnavele şi Vlaşca. tawla

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii au încercat să supraînalţe şi să întărească cu saci de nisip, diguri deja existente, însă apa a trecut peste acestea. Zona este în continuare monitorizată de către autorităţi. (news.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.