15 August 2022 - 22:08

Tone de cereale și zeci de animale arse într-un incendiu provocat de un autor necunoscut

Peste 20 de animale au ars de vii într-un incendiu în care au mai fost distruse două tone de cereale şi câteva sute de baloţi de orz, mazăre și lucernă, ca urmare a acțiunii unui autor necunoscut, informează AGERPRES.

Conform ISU Brăila, Garda de intervenţie Făurei a acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit într-o anexă gospodărească din localitatea Ulmu, în sprijinul acestora, pentru lichidarea incendiului, fiind solicitată încă o autospecială de la Punctul de lucru Dudeşti.

„În incendiu au ars două anexe gospodăreşti, un grajd animale în care erau şapte oi şi 14 porci, două tone de cereale, 500 baloţi de lucernă şi 200 baloţi de orz şi mazăre”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Brăila.

Cauza probabilă a incendiului a fost „acţiunea intenţionată sau din culpă a unei persoane neidentificate”, mai menţionează reprezentații ISU.

Sursa foto: ISU Brăila

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole