Titan Machinery România aniversează 10 ani

Compania americană Titan Machinery Inc., unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje pentru agricultură și pentru construcții din Statele Unite ale Americii, conchide în aceste zile cercul primilor 10 ani pe piața din România. În tot acest timp, România a fost piața care a consolidat poziția companiei americane în Europa, Titan Machinery înregistrând de altfel un parcurs fulminant în România, reprezentând cel mai rapid progres în construcția relației dintre o marcă agricolă și fermierul autohton.

Totul a început în noiembrie 2011, atunci când Titan Machinery Inc. a făcut primul său pas internațional tocmai în România. De atunci compania a avut o dezvoltare continuă și susținută, deschizând până în prezent 13 puncte de lucru care deservesc complet și complex toate regiunile agricole ale României, cu peste 120 ateliere mobile de intervenție rapidă dedicate și sistem modern de organizare a serviciilor de întreținere și mentenanță. De asemenea, Titan Machinery România deține și administrează una dintre cele mai importante platforme de utilaje rulate, multibrand, de agricultură și de construcții din România, dezvoltând în acest sens o divizie de recondiționare a utilajelor rulate în cadrul departamentului de service.

În acești 10 ani, Titan Machinery România a dezvoltat și a oferit tehnologii avansate, precum prima rețea proprie de semnal de precizie RTK+ din țară, compatibilă cu o gamă variată de utilaje agricole, de construcții sau din alte industrii. Titan Machinery România a fost singura companie de pe piața agricolă internă care a conceput și executat proiecte de tip Smart Farm pe cicluri întregi de vegetație care au pus în valoare toate tehnologiile de precizie de ultimă generație. De asemenea, compania a oferit soluții complete, inclusiv servicii de administrare a flotei de utilaje, cum sunt FarmIS sau tehnologii avansate de analiză a solului cum sunt SoilXplorer.

Titan Machinery Inc. este unicul importator și distribuitor autorizat al echipamentelor mărcilor CASE IH, CASE Construction, din România, fiind totodată și cel mai mare distribuitor din lume al produselor concernului CNH Industrial. În 2016 Titan Machinery România a devenit importator și distribuitor exclusiv al utilajelor Väderstad, iar în 2018 a devenit cel mai mare distribuitor din lume al echipamentelor acestui producătorului suedez de tehnică premium. De asemenea, Titan Machinery România este distribuitor și importator al utilajelor marca: Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, Maschio Gaspardo, Pronar, MacDon, Olimac, Unia și al utilajelor mobile pentru construcții, respectiv pentru reciclare și sortare marca EvoQuip.

În ciuda pandemiei și a condițiilor meteo nefavorabile, Titan Machinery România își menține statutul de cel mai mare importator și distribuitor al echipamentelor CASE IH din Europa. În 2021, Titan Machinery România a devenit importator și distribuitor pe piața autohtonă al utilajelor convenționale și electrice de origine germană Wacker Neuson și al utilajelor electrice de origine Cehă – Kovaco Electric, Titan conturând astfel unul dintre cele mai variate portofolii de echipamente complet electrice din România. Tot în acest an, Titan Machinery România a intrat și pe piața internă de irigații, oferind sisteme de irigare de tip pivot, liniar și hipodrom cu acoperire largă și mișcare automată, prin producătorul ucrainian VAB LTD.

Titan Machinery România a început ca o companie mică, cu 30 angajați și două puncte de lucru. În acest moment întreaga echipă Titan Machinery România numără aproape 300 de angajați cu specializări pe fiecare segment profesional de deservire, cu locații și sisteme de lucru moderne care au ridicat calitatea serviciilor oferite în topul celor mai bune din piață. Compania Titan Machinery România le mulțumește tuturor partenerilor săi și se declară onorată de fidelitatea cu care aceștia au fost alături de companie pe întreg parcursul acestor 10 ani.

La mulți ani înainte, fără oprire Titan Machinery!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole