TIR-URI ÎNCĂRCATE CU GRÂU, OPRITE ÎN BIHOR DE POLIȚIE

Un convoi de 13 tiruri care transportau cereale, încărcate peste limita legală, au fost imobilizate de poliţiştii bihoreni, iar transportatorii au primit sancţiuni, a anunţat joi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al IPJ Bihor, convoiul de 13 autotrenuri a fost depistat în trafic miercuri, la orele prânzului, pe DN 19, de către poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul IPJ Bihor.

TIR-urile transportau cereale achiziţionate de la un depozit situat pe raza localităţii bihorene Tarcea, pentru o societate comercială cu sediul în Galaţi.

‘În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că încărcătura fiecărui autotren depăşea cu 15-20 tone fiecare masa totală maximă autorizată, încălcând prevederile legale privind legalitatea transportului de mărfuri’, se arată în comunicat.

Operatorilor de transport le-au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 104.000 lei.

Cele 13 autotrenuri au fost imobilizate, până la intrarea în legalitate a transporturilor, dar cercetările au fost extinse şi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ care verifică realitatea datelor menţionate în documentele prezentate cu ocazia controlului, în ce priveşte provenienţa mărfurilor, potrivit AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole