Timp de trei zile voia buna, jocul si veselia vor fi de nelipsit pe muntele Bolovanu

Începând de mâine, 11.10.2019 și până pe data de 13 Octombrie, pe muntele Bolovanu, la aproximativ 10 kilometrii de stațiunea Slănic Moldova se va desfășura cea de-a 4-a ediție a mult îndrăgitului festival “Răvășitul Oilor”.

Distracția, aerul curat, dar mai ales, tradiția sunt principalele motive pentru care participanții au luat parte la această manifestare în trecut, iar acum, ca de fiecare dată de altfel, se va aduce un omagiu tuturor crescătorilor de animale și se vor promova tradițiile și obiceiurile strămoșești.

De asemenea, diferite activități vor complete acest eveniment, precum un concurs de cai, un foc de tabără, o expoziție de animale, diverse produse de artizanat și multe altele, toate acestea fiind întregite de un extraordinar festival folcoric la care vor participa printre alții și:

  • Nicoleta Lela Bălan;
  • Ana Maria Muncilă;
  • Cosmin Timofte;
  • Ansamblul Folcloric Păunașii;
  • Veta Biriș;
  • Silvia Ene;
  • Anca Scutelnicu.

Evident, după atâta joc, voie bună și veselie participanții vor fi mai mult ca sigur înfometați, cee ce este bine deoarece vor avea ocazia să se înfrupte dintr-o gamă variată de produse specifice, precum: pastramă de oaie, brânzeturi de tot felul stropite cu vin, bulzuri ciobănești și multe altele.

Așadar, pentru a păstra și duce mai departe tradițiile și obiceiurile locale, Primăria Slănic-Moldova împreună cu Ferma Stâna Dacilor, invită toți românii  să vină și să sărbătorească această ediție a “Răvășitul Oilor”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole