Termen limită URGENT pentru subvenții! Toți fermierii trebuie să meargă la APIA

Fermierii care vor să beneficieze de subvențiile aferente campaniei 2022, plătite de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), trebuie să se prezinte la sediile APIA de care aparțin până la data de 30 septembrie pentru a-și semna cererile unice de plată pe care le-au depus.

Fermierii care nu semnează cererile unice de plată până vineri, 30 septembrie, vor fi excluși de la plata subvențiilor.

Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a făcut apeluri în mod repetat către fermieri să se prezinte la centrele APIA pentru a semna aceste cereri.

”Fac un apel către fermieri ca până la sfârșitul lunii septembrie să treacă pe la APIA, cei care nu au semnat electronic. Până la sfârșitul lunii septembrie trebuie să meargă să își semneze cererile depuse pentru anul 2022. Nicio cerere care nu este semnată nu va intra la plată. Să țină legătura cu responsabilul de dosar și să se deplaseze la centrul local sau județean pentru ca aceste cereri să fie semnate până la data de 30 septembrie”, a precizat șeful Adrian Pintea.

Tot până la această dată, genția este obligată să finalizeze controalele pe teren, astfel încât să poată demara pregătirile pentru plata avansului subvențiilor, care va începe în data de 16 octombrie 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole