27 mai 2022 - 03:14

Termen limită la APIA pentru fermieri, crescători de animale

5 mai 2022 – termen limită la APIA pentru depunerea cererilor de plată trimestriale pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor.

Conform prevederilor HG nr. 1179/ 2014, cu modificările și completările ulterioare, in perioada 01.04.-02.05.2022 inclusiv, se depun cererile de plata trimestriale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor aferente trimestrului I al anului 2021.

Cererea de plată a ajutorului de stat pentru serviciile de determinare a calităţii genetice a raselor de animale, completată de către prestatorii serviciilor se poate depune lunar/trimestrial, conform opţiunii menţionate în cererea iniţială, la centrele judeţene ale APIA, respectiv al municipiului Bucureşti, în termen de 20 de zile lucrătoare următoare încheierii lunii/trimestrului pentru care se solicită ajutorul de stat, însoţită de documentele aferente perioadei pentru care s-au efectuat serviciile.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.