TELEVIZIUNEA AGROTV PREZENTA LA AGROMALIM. AFLA CASTIGATORII CONCURSULUI “ADOPTA UN TANAR FERMIER”

Asociatia crescatorilor de vaci Baltata Romaneasca de tip Simmental impreuna cu Camera de Comert ARAD si AGRO TV a lansat  concursul, “ ADOPTA UN TANAR FERMIER”, urmand ca stabilirea castigatorilor sa fie anuntata in cadrul expozitiei  AGROMALIM ARAD 2018.

La  concursul ADOPTA UN TANAR FERMIER initiat de Asociatia crescatorilor de vaci Baltata Romaneasca de tip Simmental s-a putut inscrie orice tanar/tanara – fermier(a), care are domiciliul in unul din judetele:  ARAD, TIMIS, HUNEDOARA, BIHOR, ALBA, MURES, CLUJ, GORJ, VALCEA, SALAJ, CARAS-SEVERIN, SIBIU.

De precizat ca postul nostru de televizune, AGROTV, este partener principal al evenimentului si va fi prezent la fata locului, la fel ca si la alte targuri de profil, pe intreaga durata a evenimentului, de unde vom transmite, de joi pana duminica, emisiuni live sau inregistrate, de la  actvitatile, concursurile si prezentarile organizate la targ.

Va asteptam in fata micilor ecrane, pe site-ul www.agro-tv.ro sau pe pagina noastra de facebook, unde veti avea ocazia sa vizionati evenimentele in transmisiune directa.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult