TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA DE AMBALARE IN VID CU FOLIE SUBTIRE, ADOPTATA DE AUSTRIECI

Tehnologia de ambalare in folie subtire in vid, dezvoltată de SEALPAC, a intrat în liniile austriece de producție și de vânzare cu amănuntul.

Retailerii din Austria, ca și în multe alte țări europene, aleg din ce în ce mai mult ambalajul în vid. Această tehnologie poate fi găsită într-un număr tot mai mare de sortimente de pe rafturile de vânzare cu amănuntul, datorită avantajelor sale evidente: sigilate în siguranță sub vacuum, produsele alimentare au o durată de depozitare semnificativ mai lungă și pot fi prezentate într-un mod mult mai atractiv. Prin introducerea FlatSkin, SEALPAC oferă acum pe piață un sistem revoluționar de ambalare in folie subtire, care combină procesul renumit de vid cu o reducere de plastic de până la 75%. În Austria, mai mulți producători își oferă deja produsele alimentare ​​în ambalaje FlatSkin la vânzarea cu amănuntul, informează SEALPAC.

Mai puțin din plastic

Sistemul FlatSkin, o dezvoltare comună a tehnologiei SEALPAC (tehnologie de etanșare a tăvilor), VG Nicolaus (tava de carton) și Wentus (pelicula de ambalare), combină o prezentare atractivă a produselor și o durată de depozitare prelungită, cu o utilizare durabilă a materialelor de ambalare. În locul tăvilor de plastic obișnuite, platforma FlatSkinsystem folosește suporturi de carton care permit imprimarea pe ambele fețe, oferind astfel spațiu optim pentru informații despre produse si în același timp, oportunități unice de branding.

O peliculă foarte transparentă fixează produsul direct pe suportul de carton extrem de plat, care a fost initial acoperit cu un strat de protecție polimeric. Acest strat asigură stabilitatea cartonului și formează o barieră sigură împotriva grăsimilor, umezelii și oxigenului. Ambalajele FlatSkin sunt perfect potrivite pentru prezentarea verticală (de exemplu, agățate sau în picioare), făcându-le atragatoare la vânzare cu amănuntul. În plus, folia subtire, cu fixare strânsă, oferă un efect 3D atrăgător care evidențiază produsul la maxim. Sistemul FlatSkins folosește suporturi de carton fabricate din fibre albite sau nealbite, care pot fi tipărite pe ambele fețe prin cerneluri și lacuri de imprimare cu infiltrare scăzută. După scoaterea produsului, stratul subțire de polimer este îndepărtat cu ușurință de pe carton, pentru a permite reciclarea. Astfel, sistemul FlatSkin realizează o reducere de plastic de până la 75%, oferind astfel un răspuns la cererea tot mai mare de sustenabilitate a sectorului alimentar. FlatSkin este potrivit pentru o gamă largă de produse, cum ar fi carne proaspătă, brânză, carne de pasăre și fructe de mare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole