TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎN AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ

O companie din Estonia s-a lansat oficial in Romania. Aplicatia VitalFields este special creata pentru a usura munca fermierilor prin monitorizarea permanenta a recoltei.

Cand spui “startup de tehnologie agricola”, te gandesti in primul rand la aplicatii de mobil sau calculator. Si totusi, agricultura se dovedeste a fi o nisa nu doar cu potential, dar si una care nu duce lipsa de investitii. Lansat oficial in Romania, soft-ul VitalFields automatizeaza registrele de teren, facilitand functionarea fermelor cu mai putini angajati, mai putine greseli si cu o eficienta crescuta.

De asemenea, pentru a transforma agricultura digitala intr-o solutie accesibila jucatorilor mici si mari, VitalFields anunta si o oferta promotionala de lansare. Costurile sunt prietenoase, nu depasesc un euro, se cunoaste foarte bine situatia economica din industrie, iar fermierii care administreaza mai putin de 40 de hectare pot utiliza aplicatia gratuit.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole