Tehnologia cu cea mai mare toleranță la erbicide – A.I.R. Syngenta

Compania Syngenta în parteneriat cu Titan Machinery a organizat la ferma Agro Dan din localitatea Căzănești, județul Ialomița, un eveniment prin care a prezentat cea mai nouă și inovatoare tehnologie de hibrizi cu cea mai mare toleranță la erbicide – A.I.R. 

Specialiștii Syngenta sunt fermi convinși că noua descoperire va deveni un pilon de sprijin pentru fermieri, pentru că A.I.R. promite că fermierii vor avea selectivitate ridicată la erbicide și flexibilitate să aleagă erbicidul potrivit în funcție de infestarea din câmp. 

Totodată, în cadrul evenimentul echipa Titan Machinery a fost prezentă cu unul dintre utilajele implicate în noul proiect inovator: ,,Suntem prezenți cu un tractor case ih puma 245 care a acționat o semănătoare de precizie vanderstad tempo f8. Ne bucurăm să vedem zeci de fermieri interesați de rezultatele culturilor și utilajele noastre care promit performanță pentru acestea”, a spus Bogdan Constantin.

Mai multe detalii despre eveniment urmează în emisiunea de pe Agro TV. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole