„Țeapă” cu fructe de pădure!

Reprezentanții unei firme din Argeș, suspecţi de evaziune fiscală, înşelăciune şi fals privind comerţ cu fructe de pădure.

O firmă din Argeş este bănuită că ar fi cumpărat fructe de pădure de la două societăţi din Alba și nu le-a mai plătit.

Potrivit IPJ Alba, citat de adevărul.ro, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat 3 percheziţii, din care una în judeţul Alba şi două în judeţul Argeş, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi înşelăciune.

Din cercetări rezultă că reprezentanţii unei societăţi comerciale din judeţul Argeş, cu punct de lucru în judeţul Alba, ar fi achiziţionat fructe de pădure de la două societăţi comerciale din judeţul Alba, fără a achita contravaloarea acestora. Fructele totuși ar fi fost, ulterior, valorificate.

Totodată, documentele de achiziţie a fructelor ar fi fost falsificate, iar facturile de achiziţie şi veniturile obţinute din vânzarea acestora nu ar fi fost înregistrate în evidenţa contabilă a societăţii.

Poliţiştii au ridicat documente de evidenţă contabilă şi alte înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor. La percheziţii, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole