Târgul Produs de Cluj poposește la Zalău

produsdeclujAsociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Zalău, organizează a patra ediție a târgului producătorilor și meșteșugarilor clujeni în județul Sălaj. Evenimentul se va desfășura între 22 și 24 aprilie pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău.
Târgul va reuni aproximativ 80 de standuri, expozanții fiind mici întreprinzători privați, majoritatea provenind din județele Cluj și Sălaj, dar și invitați speciali din alte zone învecinate. Extrem de important este faptul că toți producătorii și artizanii prezenți în târg dezvoltă afaceri de familie și oferă spre vânzare mărfuri din producție proprie.
Astfel, vizitatorii târgului Produs de Cluj vor avea ocazia să cumpere la preț de producător costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, ciocolată și prăjituri de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, produse pe bază de lavandă.
Pentru cei mici sunt pregătite programe speciale, respectiv un spectacol de magie susținut de artiști clujeni, atelier de sculptură în fructe și legume, precum și un parc de distracții.
‘Odată cu venirea primăverii și apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, seria târgurilor Produs de Cluj a fost reluată cu un nou eveniment dedicat atât degustării și achiziționării produselor locale și tradiționale de cea mai bună calitate, direct de la producători, cât și participării la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej. Sper ca un număr cât mai mare de locuitori ai Zalăului dar și din împrejurimi să profite de acest eveniment devenit deja tradiție, contribuind astfel la păstrarea și promovarea valorilor, tradițiilor și produselor locale’, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat.
Conform statutului Asociației Produs de Cluj, organizație care sprijină micii meseriași și producători, expozanții nu plătesc chirie pentru spațiu sau standuri.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole