Târgul de Primăvară Agrobob Ardeal Cooperativă Agricolă Tradiție și Inovație

La Târgul de Primăvară al Agrobob Ardeal Cooperativă agricolă, dorim să aducem împreună tradiția și inovația agricolă într-o explozie de culori, arome și talente locale.

Secțiunea I: Standurile membrilor cooperativei pline cu produse tradiționale obținute în propriile ferme/gospodării: legume, fructe, lactate, cereale, ouă, etc

Secțiunea II: Meșteșugari din Transilvania care ne prezintă olăritul, sculptura și alte arte populare, costume populare autentice și accesorii tradiționale, care păstrează vie cultura noastră, bucate făcute după rețete tradiționale, preparate cu dragoste și îndemânare de producătorii noștri locali.

Secțiunea III: Tehnologie agricolă și demonstrații cu drone agricole și aparate de măsurat pH-ul solului, care ne ajută să cultivăm mai eficient și sustenabil.

Specialiști în atragerea de fonduri europene, dezvoltare rurală și  comunitară, care pot împărtăși strategii și resurse pentru dezvoltarea durabilă a comunităților noastre agricole.

Secțiunea IV: Spectacol de dansuri tradiționale și cântece populare, care îți vor încânta inima și sufletul vizitatorilor.

Expoziție de artă locală și descoperă talentele artistice remarcabile ale regiunii noastre.

Secțiunea V: Pe lângă expoziții și standuri, târgul va găzdui și sesiuni educaționale, unde cercetătorii și profesorii USAMV vor împărtăși cunoștințele cu participanții. Prin acest parteneriat dorim să promovăm educația și inovația în domeniul agricol.

Târgul de Primăvară al Cooperativei Agricole Agrobob Ardeal din Jucu este mai mult decât un simplu eveniment comercial – este o celebrare a identității noastre culturale. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători tradiția, inovația și frumusețea regiunii noastre și pentru a sprijini producătorii și meșterii locali. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Marcela – Adriana Baciu 

 Președinte Agrobob Ardeal Cooperativă Agricolă

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole