20 ianuarie 2022 - 03:57

Targul AGRO Oltenia – un eveniment de marca, in 11-13 octombrie la Craiova

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii și industriei alimentare, se va desfășura pe parcursul a trei zile, în perioada 11-13 octombrie 2019, în incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Târgul AGRO Oltenia dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.

Veți fi la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industriile de profil. Pe durata târgului, vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări și momente artistice care să trezească interesul vizitatorilor.

Programul târgului este după cum urmează:

Vineri (11 octombrie): 10.00 – 18.00
Sâmbătă (12 octombrie): 10.00 – 18.00
Duminică (13 octombrie): 10.00 – 16.00

AGRO TV este partener media al evenimentului, așa că reporterii și operatorii noștri vor fi prezenți la Târgul AGRO Oltenia, pentru a vă ține la curent cu toate detaliile. Astfel, în zilele ulterioare evenimentului, puteți urmări, atât la postul nostru de televiziune, cât și pe site, materiale exclusive realizate chiar la fața locului. 

Târgul AGRO Oltenia este organizat de către SC PS Multiservices SRL, în parteneriat cu Primăria Craiova și Consilul Județean Dolj.