Târgul Agricol din Novi Sad revine după pandemie

Peste câteva zile orașul sârb Novi Sad va fi capitala Europei Centrale în ceea ce privește agricultura. Mai exact, sâmbătă, 21 mai 2022, are loc deschiderea oficială a Târgului Internațional de Agricultură, iar evenimentul se va încheia pe 27 mai.

Ajuns la ediția cu numărul 89, târgul reunește cele mai importante companii din domeniu, respectiv producție agricolă, utilaje și creșterea bovinelor. Ca în fiecare an, firmele timișene si nu numai, participă  la misiunea economică de vizitare a târgului de la Novi Sad. Aici  vor fi prezentate cele mai moderne utilaje și tehnologii agricole, dar și animale cu valoare genetică deosebită, produse pentru și din industria alimentară.

Această manifestare aduce  Novi Sad-ului circa 60 la sută din venitul anual şi prezintă cele mai noi inovații în agricultură din Europa si Europa de Sud-Est.

Anul trecut au fost prezenți expozanți direcți din Serbia și alte 17 țări: Austria, Belarus, Bulgaria, Franța, Olanda, Croația, Italia, China, Ungaria, Polonia, Cehia, Bosnia și Herțegovina, România, Rusia, Slovenia, Spania și Turcia şi s-au desfășurat peste 30 de evenimente de afaceri și întruniri profesionale.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole