Târgul Agraria își așteaptă fermierii cu brațele deschise între 18-21 aprilie 2024 la Jucu

Expozanții de la târgul Agraria își așteaptă cu devotament și dragoste fermierii din toată țara, pentru a le călca pragul. Ediția anului 2024 va avea loc între 18-21 aprilie în localitatea Jucu, județul Cluj. Toți membrii sectoarelor agricol sau zootehnic au șansa de a se informa în aceste zile despre tendințe, noutăți în materie de servicii/echipamente și ocazia de a cunoaște profesioniști din aceste domenii sau colegi de breaslă, pentru a discuta experiențele proprii și de a se inspira.

Agraria este un eveniment deja consacrat în industria agribusiness, care continuă să atragă cu fiecare ediție din ce în ce mai mulți fermieri, atât pe cei la început de drum care află tainele agriculturii sau zootehniei, dar și pe veteranii cu mulți ani de experiență în spate. Agraria este primul târg organizat de către compania DLG InterMarketing. Firma face parte din DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), fondată în anul 1885 și formată din peste 30.000 de membri în întreaga lume, precum producători, furnizori de echipamente/input-uri pentru agricultură sau procesatori de produse agricole. DLG susține și promovează performanțele științifice și tehnice, fiind una dintre organizațiile de top din agricultură și sectorul alimentar. 

Târgul Agraria, începând cu anul 1995 și până în prezent a continuat să informeze și să inspire sute de persoane cu fiecare ediție, reprezentând un liant între fermieri, specialiști, manageri sau autoritățile din domeniul agricol, zootehnic sau cel al industriei alimentare. Tematica evenimentului este una variată, iar participanții au ocazia de a se informa despre horticultură, zootehnie sau prestări servicii agricole, dar și de a vedea mașini și utilaje agricole sau produse pentru nutriția și protecția plantelor. De asemena, participanții pot discuta cu specialiștii din agribusiness și despre management/consultanță. 

Agraria aduce, de peste 25 de ani, companii de top asemenea NHR Agropartners, Amazone, Titan Machinery, Da Bacco, DicorLand, SuperFarmLand, IRUM sau IPSO. Mai mult decât atât, la târg vor fi prezente și organizații din domeniul zootehnic, precum Asociația Crescătorilor de Ovine ,,Păstorul Crișana’’, Asociația Caprirom sau Asociația Aberdeen Angus.

- Publicitate -

Agraria va avea loc în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu din județul Cluj, iar programul de vizitare este de joi până duminica, între orele 10:00-18:00. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficială a evenimentului: https://www.agraria-dlg.ro/agraria-3/. Bineînțeles, nici Agro TV-ul nu va putea să lipsească de la ediția anului 2024 a târgului Agraria, pentru a vă transmite informații în exclusivitate de la fața locului. Echipa Agro TV va discuta, în zilele următoare, cu specialiști pentru a afla noutățile și inovațiile din agricultură, zootehnie sau industria alimentară.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole