TÂRG DE ADOPȚII CANINE ÎN BĂNIE

26

SC Salubritate Craiova SRL, societate a Consiliului Local Municipal, a anunțat că organizează pe 4 aprilie, la adăpostul canin Breasta, un târg de adopții cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân, eveniment în cadrul căruia iubitorii de animale vor putea pleca acasă cu unul dintre cei peste 180 de câini fără stăpân cazați aici sau vor putea face donații constând în hrană pentru întreținerea acestora.

Potrivit SC Salubritate Craiova, în cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile lucrătoare și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați gratuit de noii lor stăpâni chiar de la adăpost. „Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei, dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie. În cursul anului 2016, peste 2.700 de câini fără stăpân au fost adoptați din Adăpostul canin Breasta”, precizează Salubritate Craiova într-un comunicat de presă.

Adăpostul canin Breasta este un serviciu al S.C. Salubritate Craiova SRL, ce are ca obiect de activitate gestionarea câinilor fără stăpân, pe raza municipiului Craiova. Animalele capturate sunt transportate la adăpostul canin Breasta, cu o capacitate de 512 locuri, dintre care 170 sunt disponibile pentru adopțiile la distanta.

Citește și

Cmentariile sunt închise