TÂRG AL MEȘTERILOR POPULARI ȘI PARADA JUNILOR, LA ZILELE BRAȘOVULUI

Zilele Braşovului, eveniment amânat din cauza vremii nefavorabile, începe vineri, calendarul manifestărilor fiind neschimbat, anunţă Primăria Braşov.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Sărbătorile oraşului încep vineri cu deschiderea târgurilor: Târgul meşterilor populari în Piaţa Sfatului, Street-food, pe str. M Weiss, şi Târgul de produse hand-made pe aleea de la Parcul Titulerscu. Tot vineri, în Piaţa Sfatului, de la ora 19,00, începe seara şlagărului românesc cu Oana Sârbu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac. De la ora 20,00, în Piaţa Enescu, braşovenii şi turiştii se pot delecta cu filme de scurt metraj.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI
Sâmbătă, de la ora 19,00, la întâlnirea cu publicul vor veni Carla’s Dream, Matteo, Conexiuni şi trupa Coco. De la ora 20,00, în Piaţa Enescu, iubitorii de film sunt invitaţi la „The Great Pretender”, un documentar cu Freddie Mercury, tot în Piaţa Enescu.

Evenimentul cel mai aşteptat din timpul Zilelor Braşovului, Parada Junilor, are loc duminică, de la ora 11,00 şi se va desfăşura pe traseul devenit deja tradiţional: Piaţa Unirii, str. C-tin Brâncoveanu, str. G. Bariţiu, str. Mureşenilor, Bd Eroilor, str. Republicii, Piaţa Sfatului, str. Apollonia Hirscher, str. Poarta Schei, str. Prundului, Piaţa Unirii, Pietrele lui Solomon.
AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV
Iubitorii de folclor vor avea ocazia să asculte artiştii de muzică populară apreciaţi în cadrul a două concerte folclorice care se vor desfăşura duminică, în Piaţa Sfatului. Primul de la ora 11,30, susţinut de elevi de la Şcoala Populară de Artă Braşov, iar cel de-al doilea va începe la ora 18,30, când pe scenă vor urca ansambluri de dansuri populare româneşti, maghiare, germane şi elene şi soliştii de muzică populară Daniela Condurache şi Nicolae Furdui Iancu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole